zondag 30 juni 2013

Bent u in de wieg gelegd voor blogger?

Bent u in de wieg gelegd voor blogger?

Als u een weblog wilt dat veel bezoekers krijgt en doorstuurt naar uw website dan moet u zeker aan een aantal kwaliteiten voldoen. In dit artikel gaan we er dieper op in welke kwaliteiten dat dan wel moeten zijn.

Het serieus bijhouden van een weblog is veel werk. U dient echt regelmatig materiaal voor uw weblog te schrijven. Dat gaat niet vanzelf. U zult er iets voor moeten ondernemen, in actie moeten komen. Het verkrijgen van veel bezoekers waar u niets voor doet gaat echt niet lukken, wat u wat dat betreft ook allemaal voorgespiegeld krijgt.

Heeft u wat geld omhanden, dan kunt u gebruik maken van een zogenaamde ghostwriter zoals in Nederland Artikelboer (Http://www.artikelboer.nl). Maar linksom of rechtrsom, er zal iets moeten gebeuren om aan de nodige content te komen.

Een goede blogger zit vol creativiteit en ingevingen. Hij produceert het ene idee na het andere. Het is belangrijk dat uw weblog aandacht trekt.. Dat het gebodene bruikbaar is voor uw bezoekers zodat u niet alleen nieuwe bezoekers trekt maar dat ook de bestaande regelmatig terugkomen.
Zorg er daarom voor dat uw weblog uniek is. Maak het aantrekkelijk. Zorg dat u weet waar de mensen in uw branche naar op zoek zijn en wat ze op uw weblog hopen te vinden.

Een succesvolle blogger benut ook de mogelijkheden om wat geld met zijn weblog te verdienen, al is het maar om meer schrijvers te kunnen betalen., Dat kan door eigen producten te verkopen, door het opnemen van affliatelinks of PPC advertenties zoals bijvoorbeeld Adsense van Google.
Ook kunt u een deel van uw advertentieruimte ter beschikking stellen van derden voor het uitwisselen van advertenties, links (linkexchange) etc om daarmee ook zelf weer nieuw verkeer te trekken.

Een serieuze blogger zoekt altijd naar manieren om bezoekers aan te trekken.

Een succesvolle blogger (of iemand die dat worden wil) geeft nooit op. Het kost tijd en moeite om verkeer op uw website te krijgen en te starten met het maken van wat omzet. Het is van het grootste belang om consequent door te gaan. Opgeven is het laatste wat overwogen moet worden.

Herkent u zich in genoemde eigenschappen die een goede blogger heeft? Dan zult u er uiteindelijk in slagen grote hoeveelheden verkeer naar uw website te trekken en er tenminste een leuke bijverdienste aan over te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten