maandag 15 juli 2013

10 Voordelen van het insturen van artikelen

10 Voordelen van het insturen van artikelen

Het kweekt naamsbekendheid voor uw website, uw bedrijf en uzelf als u artikelen naar kranten, tijdschriften en e-zines stuurt. Zorg dat u altijd gegevens bijvoegt zoals uw naam, bedrijfsnaam, uw zaken die voor geloofwaardigheid moeten zorgen, website adressen, uw emailadres en dergelijke in een kadertje met gegevens van uw bedrijf. Dit kadertje wordt ook wel de resourcebox genoemd

U krijgt bekendheid als expert op het gebied van de onderwerpen waarover u schrijft. Dit geeft u en uw bedrijf een stukje extra geloofwaardigheid wat zal u verder zal helpen in de eeuwige strijd tegen de concurrentie.

U krijgt ook nog een extra exposure als de nieuwsbrief ook een archief op hun website komt te staan. Mensen zullen de oude vaak uitgaven bekijken voordat ze de keuze maken om daadwerkelijk in te schrijven om te weten waar ze aan beginnen.

U krijgt op deze manier gratis advertenties. Dit maakt het mogelijk het geld voor uw marketing uit te geven voor andere manieren om reclame te maken. Denk daarbij aan betaalde advertenties in bladen die uw advertentie niet willen plaatsen.

U kunt extra inkomsten krijgen van mensen die u in willen huren om andere artikelen of boeken te schrijven. Men kan u zelfs vragen om op seminars te spreken. En dat is een prima manier om uw inkomen flink te vergroten.

Geef mensen de mogelijkheid om uw artikelen over te nemen in hun e-boeken of de nieuwsbrief die ze publiceren. Zeker als deze boeken gratis weggegeven worden of als men zich gratis op de nieuwsbrief kan abonneren dan kunnen ze zich aardig over de wereld verspreiden.

Uw artikel krijgt nog meer aandacht als u het op een free content website zet, dat wil zeggen een website waar anderen materiaal vandaan mogen halen. Wordt ook wel article directory genoemd.

U wekt door veel te publiceren een stuk vertrouwen bij de mensen. Als ze uw artikelen hebben gelezen dan zijn ze niet meer zo aarzelend om uw product te kopen of uw dienst af te nemen. En dat vergroot natuurlijk weer mooi uw winst.

U kunt altijd aanbieden om een artikel van een andere uitgever nieuwsbrieven in de uwe te plaatsen. Daar staat dan natuurlijk een artikel van uzelf in zijn nieuwsbrief tegenover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten