donderdag 12 september 2013

Artikelmarketing voor beginners

Artikelmarketing voor beginners

Artikelmarketing wordt zeker voor beginners aangeraden. Want het is één van de simpelste en goedkoopste manieren om online te beginnen met geld verdienen. Het is gratis om artikelen naar artikeldirectories te versturen. Ook het inschrijven als zogenaamde affliate is gratis. En dan is verder het enige dat u nodig heeft de nodige tijd.

Heeft u wat geld dan is ook tijd nog overbodig omdat u het schrijven van artikelen volledg uit kunt besteden. Maar het is een algemeen bekend feit dat je om iets goed uit te besteden het eerst zelf een tijdje gedaan moet hebben  Dus begin met zelf doen en ga over op uitbesteden als u wat geld met deze aanpak hebt verdiend. U zult er versteld van staan hoe simpel het allemaal is.

De allersimpelste manier om aan artikelen te komen is via zogenaamde PLR artikelen die van belang zijn voor uw site. U dient deze wat te wijzigen en hier en daar te herschrijven omdat deze artikelen niet uniek zijn. U moet ze dus uniek maken. Maar een simpeler manier van schrijven zult u niet snel vinden.

Zorg er wel voor dat u kwalitatief goede PLR artikelen gebruikt. Die zijn ook veel gemakkelijker te herschrijven. Want ze bevatten volop goede ideeën die u gebruiken kunt.De hoeveelheid onderzoek die u behoeft te doen is aanzienlijk minder als u als basis een goed artikel gebruikt.

Soms kunt u volstaan met hier en daar woorden, zinsdelen of zinnen te vervangen. Want de meeste PLR artikelen zijn langer dan u nodig hebt. Dus bij dat soort artikelen wordt het maken van een uniek artikel (we durven het geen schrijven te noemen) dus nog eenvoudiger.

Niet alle artikeldirectories accepteren iets gewijzigde PLR artikels dus in dat geval zult u echt zelf aan de gang moeten en de artikelen volledig herschrijven. Doet u het toch dan kan dat een verwijdering van uw account opleveren.

Ook staan veel directories niet toe dat u affliatelinks opneemt. Dat betekent dat de link moet lopen naar een pagina op uwe eigen website of weblog, waar u dan natuurlijk wel een zogenaamde redirect op kunt nemen. Hier zijn simpel te installeren scripts voor in de handel. Maar u hebt wel een website of een weblog nodig.

En er zijn gratis alternatieven zoals Blogspot, Blogger, Squidoo, hubpages etc die wel elk hun eigen eisen stellen aan de artikelen dus dat zult u even moeten bekijken en daar rekening mee moeten houden. En die regels veranderen nogal eens dus wat vandaag nog mag is morgen verboden. Een eigen website is wat dat betreft zo gek nog niet.

Maar het is een goede manier om te starten. Blogspot is een goede start omdat ze uw webpagina niet volproppen met advertenties. Squidoo en hubpages doen dat wel.

Dus u neemt een ander artikel op op een blogger weblog en verwijst vandaar met een affiliatelink naar de verkooppagina van het product waar u commissie van wil vangen. En naar dat artikel verwijst u met uw artikelen vanuit de artikeldirectores. Dus start met Blogspot (www.blogspot.com)

Dacht u dat het veel ingewikkelder zou zijn? Dan moeten we u geruststellen. Het is niet ingewikkelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten