donderdag 12 september 2013

Het gemak van het werken met artikelen

Het gemak van het werken met artikelen

Een zoekmachine neemt niet alleen webpagina’s en complete sites op in hun resultaten maar zal ook uw artikelen indiceren. En dus ook de artikelen over het onderwerp van uw website. Dus ook dat vergroot de kans weer dat een artikel mensen naar uw website brengt, zeker als dat artikel met kennis van zaken geschreven is met betrekking tot optimalisatie voor zoekmachines.

En het mooiste van dit alles: Als u de artikelen eenmaal geschreven heeft dan hoeft u er niets meer aan te doen. U hebt er geen omkijken meer naar.

Het is geen wonder dat veel eigenaren van websites hun oude schrijftalenten maar eens nieuw leven in gaan blazen en de tijd nemen om artikelen te gaan schrijven want het is de beste tijdsbesteding als het om de promotie van uw website gaat. Het aantal toegangen tot hun site wordt namelijk zoals we gezien hebben op deze wijze sterk vergroot.

Bedenk dat steeds meer mensen online gaan kopen en dus op zoek gaan naar artikelen. Als uw site daar niet bij zou zijn dan kan u dat nogal wat omzet schelen.

U kunt uw artikelen heel goed toesnijden op datgene wat uw klanten zoeken en hopen te vinden. Schrijf het artikel op een manier die dicht bij de mensen staat. Spreek ze op een prettige, toegankelijke en toch professionele manier aan. En zorg ervoor dat er altijd een ongemerkte aanbeveling tot kopen in uw tekst verborgen is.

Het schrijven van één artikel kost niet meer dan een half uur tot een uur aan tijd. Het versturen naar de “free content site” kost slechts minuten. Daarna verspreiden ze zich zelf wel naar andere sites. Er voor u het in de gaten hebt beginnen de grotere aantal bezoekers te komen.

Probeer eens een paar artikelen te schrijven (u kunt het natuurlijk ook altijd laten doen door bijvoorbeeld artikelboer http://www.artikelboer.nl) en zie met eigen ogen wat er gebeurt met het verkeer op uw site, het aantal links naar uw site en niet te vergeten de omzet van uw site. Voor u het weet is uw online-omzet verdubbeld.

Er is niets leukers dan profijt trekken van iets wat u gratis hebt gehad en wat u alleen wat inspanning heeft gekost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten