donderdag 12 september 2013

Hoe gebruik je artikelen om je winst te verhogen?

Hoe gebruik je artikelen om je winst te verhogen?

Het gebruik van artikelen bij online marketing is één van de beste manieren om uw winst van uw website te verhogen. Natuurlijk hebt u om te beginnen een website nodig maar dat hoeft niet eens een site van uzelf te zijn. U kunt ook verkeer naar de site van een derde sturen die u betaalt voor dat verkeer of voor verkregen omzet. Dit maakt het werken met artikelen misschien wel de simpelste manier om online geld te verdienen.

Maar als u wel een eigen website heeft en u ziet lang niet zoveel bezoekers voorbij komen als u verwacht had dan zal artikelmarketing u in de meeste gevallen helpen om meer verkeer naar uw website te krijgen. Want het werkt op twee manieren:

Allereerst zullen mensen uw artikelen lezen en doorklikken middels de link naar uw site die u in het artikel hebt gezet.

Ten tweede werkt deze link als een zogenaamde "backlink" naar uw website. Met backlinks evalueren zoekmachines als Google en anderen de populariteit van uw website. Meer backlinks betekent meer prioriteit. En dus een hogere positie in de zoekresultaten wat weer goed is voor het aantal bezoekers dat via deze zoekresultaten binnenkomt. 

Met dit in het achterhoofd is het natuurlijk goed om zoveel mogelijk artikelen naar zo veel mogelijk artikeldirectories te sturen. Die vinden dat prima zolang u maar altijd onder dezelfde naam blijft werken zodat men kan zien dat het bij u vandaan komt. Want doet u dat niet, en gebruikt u verschillende namen, dan zullen veel artikeldirectories dat opvatten als een illegale kopie van uw artikel en het weigeren of verwijderen.

Veel goeroes raden aan om eerst één der top directories te nemen en pas verder te gaan als die uw artikel hebben goedgekeurd. Deze topdiectories hebben het liefst unieke artikelen. Dus is het beter dit niet al elders gepubliceerd te hebben.

Als het goedgekeurd is kunt u verder gaan het artikel naar zoveel directories versturen als u maar wilt. Maar u kunt er ook pagina's mee aanmaken op sites als Squidoo en hubpages. Deze stellen wel wat extra eisen aan uw artikel maar zorgen dan ook voor extra verkeer. U dient deze regelmatig aangepaste eisen zelf even te controleren.

En dan gaat u verder met uw volgende artikel want u kunt deze techniek natuurlijk net zo vaak herhalen als u maar wilt.

Zorg er wel voor dat het onderwerp van het artikel relevant is voor uw website. Als u een site hebt over het schoonhouden van uw vloerbedekking dan hebben artikelen over voetbal niet zo gek veel zin. U trekt er hooguit wat voetbalfans mee maar een echte fan vindt een vieze vloerbedekking prima. Dus schrijf artikelen gericht op schoonmakers en dergelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten