dinsdag 10 september 2013

Stumbleupon voor webverkeer

Stumbleupon voor webverkeer

Één van de meer bekende zogenaamde social bookmark sites is Stubleupon. Op deze site kunnen bezoekers informatie vinden die bij hun interesses past. Door deze sites van een rating (plus of min) te voorzien weet de software van Stubleupon steeds beter wat bij de bezoeker past.

Overigens dient deze bezoeker zich wel bij stumbleupon aan te melden maar dat is een proces dat nauwelijks tijd kost. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Een geregistreerde bezoeker heeft daarnaast de mogelijkheid om websites bij Stumbleupon aan te melden. Stubleupon maakt er een voorbeeldje van en hoe meer mensen de site aanbevelen des te eerder deze aangeboden wordt aan mensen met een interesse die bij de site past.

Een groot voordeel van Stumbleupon is dat deze goed aangeschreven staat bij zoekmachines zoals Google. Een vermelding in Stumbleupon zorgt voor punten in de zoekresultaten. Heeft u een Stumbleupon account dan kunt u uw eigen site aanmelden en anderen aanmoedigen om de site eveneens te bezoeken. In elk geval levert het een backlink op naar uw eigen site en dat is ook nooit weg.

Wilt u het uw bezoekers gemakkelijk maken om op te stemmen? Er zul volop stumbleupon knoppen etc op internet te vinden. Vergeet dus niet om er eentje op te nemen. Ook in het rijtje bookmarks onder dit artikeltje vindt u hem terug. Dus die kunt u gebruiken om het eens uit te proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten