dinsdag 3 september 2013

verkeer trekken met Twitter

verkeer trekken met Twitter

Een belangrijke zakelijke doelstelling om Twitter in te zetten is natuurlijk het opbouwen van een goede verhouding met uw klanten maar Twitter is ook uitstekend in te zetten om verkeer naar uw website te krijgen, zeg maar het genereren van traffic.

Natuurlijk is kwaliteitscontent op uw website buitengewoon belangrijk. Maar er zijn een paar handige manieren om mensen op die content attent te maken zodat u verkeer op uw website krijgt en Twitter is er daar eentje van.

Een paar tips:

Retweet uw content een paar keer per dag. Mensen komen maar af en toe op Twitter en zeker als uw volger veel andere mensen volgt is uw tweet al heel snel buiten beeld.

Maak gebruik van een linksverkorter die uw tweet ook verder doorgeeft, bijvoorbeeld www.SU.PR die uw tweet ook naar Stumbleupon doorgeeft

Tweet altijd als er iets nieuws op uw site is gekomen. Vele weblogs bieden mogelijkheden, bijvoorbeeld via Feedburner.com om automatisch een tweet aan te maken uit een blogbericht. Zelfs het volautomatisch omzetten naar email is daarmee mogelijk.

Als u tweets wilt plaatsen plan dit dan tevoren zodat u er bijvoorbeeld drie vlak na elkaar kunt doen. Dat zorgt ervoor dat ze met drie bij elkaar opvallen in de timeline (lijst met ontvangen tweets) van uw volgers.

In aanvulling op het vorige punt: Neem nooit meer dat 3 tweets na elkaar omdat het anders wel heel erg op spam gaat lijken. Maar er blijft natuurlijk altijd gelden dat hoe meer mensen uw tweet zullen zien hoe meer verkeer (bezoekers) u daaruit zult overhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten