donderdag 12 september 2013

Waaraan moet uw artikel voldoen

Waaraan moet uw artikel voldoen

De belangrijkheid van artikelen voor de websites van vandaag de dag voor bedrijven die sterk van internet afhankelijk zijn is nauwelijks te meten. Ze bepalen voor een heel groot deel uw succes of juist het gebrek daar aan Artikelen vervullen een sleutelrol bij het vinden van uw website

Een beheerder of eigenaar van een website moet een goed gevoel ontwikkelen welke soort artikelen wel en niet werken. Belangrijk is dat mensen de artikelen via een artikeldirectory overnemen naar hun eigen site zodat de aanwezige links naar de eigen website eveneens meegenomen worden. Want dergelijke links leveren verkeer op. Niet alleen natuurlijk via de link zelf maar ook door het feit dat een site met veel links een betere positie in de zoekresultaten van de zoekmachines krijgt.

Maar we redden het niet door een site voor te stoppen met artikelen. Ze moeten wel aan enkele eisen voldoen. Deze eisen zorgen ervoor dat de artikelen hun doel –het verbeteren van het verkeer op uw website- bereiken.

Een goed geschreven artikel valt op, trekt de aandacht en de interesse van bezoekers. Als ze het een leuk, leerzaam en onderhoudend artikel vinden komen ze nog wel eens terug. En ze kunnen hun site aanbevelen aan anderen. Een paar tips om dit doel te bereiken:

trefwoorden en zinnen met trefwoorden.

Bij een artikel moet het altijd draaien om de trefwoorden en zinnen waar die trefwoorden in voorkomen. Natuurlijk zullen er mensen zomaar op uw website komen maar de meeste komen toch gericht omdat ze iets zoeken. En dat iets moet uw trefwoord zijn. Want iemand die naar iets op zoek is zal daarvoor meestal een zoekmachine zoals Google gebruiken. Een tikt daar trefwoorden in waar hij naar zoekt. En dat kan echt van alles zijn zoals iedereen kan constateren die wel eens een lijst met zoekwoorden heeft bekeken. Er zitten combinaties van zoekwoorden tussen die je zelf echt niet zou bedenken.

Het is dus belangrijk dat uw artikelen de trefwoorden heeft die gerelateerd zijn aan uw website en waar u op gevonden wilt worden. Als u onderdelen voor auto’s verkoopt dan zijn moet uw artikelen op auto’s en hun onderdelen gericht zijn en dan liefst nog zo gericht mogelijk. Een site met een artikel over “startmotoren voor Volkswagenkevers” zal aanzienlijk hoger terecht komen in de zoekresultaten dan wanneer het een vrij algemeen artikel is over auto’s.

Er bestaan vele hulpmiddelen en websites die een webeigenaar helpen bij het zoeken van de juiste hulpmiddelen en vaak is een dergelijke service nog wel gratis ook. Gebruik deze om de juiste trefwoorden te vinden en probeer uit te vinden welke combinatie van trefwoorden wordt gebruikt. Dat zijn de trefwoorden die in uw artikel terug te vinden moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten